The GOOD good morning company is opgericht door Bibi-Karlijn van de Zande. Een 30
jarige digital nomad, een wandelende encyclopedie, hoogbegaafd, vrolijk, gelukkig,
sportief, chocolade-liefhebber en in het bezit van een bovenmatige interesse in mensen,
hun geluk, succes en gezondheid.


The GOOD good morning company

Na jaren hard werken, veel uren maken en mijn leven volledig te hebben gegeven aan een werkgever werd het anderhalf jaar geleden allemaal te veel. Ik was moe, had nergens meer zin in, was snel geïrriteerd en hoe hard ik ook mijn best deed – niks leek goed te gaan. Als resultaat hiervan heb ik 16 maanden geleden mijn ontslagbrief ingeleverd en moest ik toegeven aan mijn burn-out. Maar ondanks de situatie zat ik niet stil. Dat kan ik niet. Ik wilde leren hoe ik weer terug kon naar een gelukkig, rustig, succesvol en gezond leven. Zodoende ben ik gaan wandelen, sporten, podcasts luisteren, met (geluks-)professionals gaan praten en boeken gaan lezen. Heel heel veel boeken. Door alle nieuwe inzichten, ervaringen en wijsheden zag ik waar het mis was gegaan. Ik had overal focus op, behalve op mijzelf. Dát moest dus anders! Ik ging full focus aan de slag met mijn persoonlijke ontwikkeling en werd zelfs een ochtendmens. Door iedere ochtend op de juiste onderwerpen te focussen kreeg ik inzicht in mijzelf en begreep ik aan welke knoppen ik moest draaien om weer een gelukkige, succesvolle en gezonde Bibi te worden.


Na ongeveer een jaar had ik alles weer op de rit. Ik nam weer interim opdrachten aan en hoe leuk ik mijn werk als recruiter ook vind, mijn passie voor geluk, succes en gezondheid bleef alsmaar groeien. Mensen in mijn directe omgeving zagen dat en begonnen steeds vaker om advies te vragen. Ze gaven op een gegeven moment zelfs aan dat ze mij als hun voorbeeld zagen. Grote woorden – maar jeetje.. die woorden waren zo ongelofelijk belangrijk voor mij, want blijkbaar deed ik er weer toe en dat was perfect! Want na mijn burn-out heb ik heel duidelijk gezegd: ik doe alleen nog maar dingen waar ik passie voor heb!!


Zo gezegd – zo gedaan

Met een rugzak vol (levens-)ervaring, kennis en wijsheden is The GOOD good morning company met haar 30 day GOOD good morning challenge én Challenge me! tools geboren.

De afgelopen twee maanden heb ik mijn vrije weekenden opgeofferd om twee nieuwe en out-of-the-box tools te ontwikkelen. Eén HR tool voor bedrijven en één persoonlijke ontwikkelingstool voor particulieren. Beide tools bestaan uit een individueel, uitdagend en leerzaam 30 dagen programma. Onder begeleiding van mij (live) en samen met de andere deelnemers ga jij de challenge aan om in 30 dagen meer inzicht te krijgen in wie je bent, waar je goed in bent, hoe je vanuit focus kan leven, wat je doelen en dromen in het leven zijn, maar zeker ook hoe je deze abstracte info om kan zetten in concrete stappen.

De HR tool is op drie verschillende manieren in te zetten, namelijk:

  • Als vervanger van de standaard ontwikkel- en beoordelingscyclus (aan te raden voor kleinere bedrijven)
  • Als aanvulling op de standaard ontwikkel- en beoordelingscyclus (aan te raden voor groot MKB)
  • Als vrijwillige training voor medewerkers die op zoek zijn naar antwoorden op vragen als: wie ben ik nou eigenlijk, waar ben ik goed in, waarom doe ik wat ik doe, wat maakt mij écht blij, wat is mijn doel in het leven, hoe kan ik vanuit focus leven en wat zijn mijn dromen. Deze groep medewerkers zijn vaak potentiële ‘burn-out mensen’ die enorm veel geld, maar zeker ook energie kosten.

De persoonlijke ontwikkelingstool voor particulieren is gericht op individuen die op zoek zijn naar handvatten om hun leven de juiste richting in te sturen. Met behulp van een kick-off workshop en een werkboek met inspirerende opdrachten gericht op geluk, succes en gezondheid zal jij leren wie jij bent, waar je goed in bent, waar je blij van wordt en hoe jij jouw leven kan sturen.


Dus.. ik daag jou uit om samen met mij aan de slag te gaan met de thema’s geluk, succes en gezondheid – zodat óók jij jouw meest gelukkige leven kan leven. Durf jij het aan?


Meer weten over de precieze inhoud, begeleiding en kosten? Laat het mij weten via een email (bk.vandezande@hotmail.com) en ik stuur je binnen 48hr The GOOD good morning company brochure toe!

Liefs X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s